Και τέταρτος νεκρός στην Αττική από την κακοκαιρία

Και τέταρτος νεκρός στην Αττική από την κακοκαιρία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους τέσσερις έφτασαν αισίως οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, αφού το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα σε ρέμα στο Μενίδι.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του μεσήλικα άνδρα οφείλεται σε πνιγμό. Το πτώμα του βρέθηκε μέσα σε ρέμα στην περιοχή του Μενιδίου, στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Αριστοτέλους. Η σορός του μεσήλικα ήταν καλυμμένη στο μεγαλύτερο μέρος της από λάσπη και κλαδιά. Μια ηλικιωμένη γυναίκα που περπατούσε στο σημείο ειδοποίησε την αστυνομία, όταν είδε τα χέρια του και τα πόδια του να προεξέχουν από το ρέμα.

Η Αστυνομία εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο ο άγνωστος άνδρας να είναι το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας, που έπληξε την περασμένη εβδομάδα την Αττική. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης κάποιου ατόμου στην περιοχή. Έρευνα για την υπόθεση αυτή διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή