Βραβεία Νησίδων Ποιότητας στο Μέγαρο Μουσικής

Βραβεία Νησίδων Ποιότητας στο Μέγαρο Μουσικής

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα βραβεία των Νησίδων Ποιότητας 2015 θα παραδώσει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στις 23 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.

Ο Διαγωνισμός Νησίδων Ποιότητας θα διεξαχθεί για όγδοη χρονιά και οι διοργανωτές με έκπληξη διαπίστωσαν ότι οι υποψήφιες ομάδες προς βράβευση ήταν στην πλειονότητά τους νέες ομάδες, με πλειάδα εθελοντικών πρωτοβουλιών που λειτουργούν καινοτομικά.

Οι περισσότερες από αυτές έχουν ως στόχους, πέραν της αναγκαίας για την εποχή μας πρόνοια, τη δημιουργία νέων συνθηκών και αντιλήψεων για την ανάκαμψη της χώρας μας.

Η Κίνηση Πολιτών και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, προσπαθούν από το 2001 να αναδείξουν μέσα από μία αντικειμενική, διαφανή και προκαθορισμένη διαδικασία τις Ομάδες αυτές που δεν είναι ακόμη ευρύτερα γνωστές αλλά προσφέρουν εθελοντικό ποιοτικό έργο και λειτουργούν ως πρότυπα για την κοινωνία και τη νέα γενιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή