Παρίστανε εκπρόσωπο οίκου μόδας για να πείσει ανήλικη να του στείλει φωτογραφίες

Παρίστανε εκπρόσωπο οίκου μόδας για να πείσει ανήλικη να του στείλει φωτογραφίες

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως εκπρόσωπος οίκου μόδας, που αναζητά μοντέλα επίδειξης εσωρούχων, φέρεται να εμφανιζόταν στο facebook 22χρονος, στην προσπάθειά του να πείσει μια 14χρονη να του στείλει μέσω διαδικτύου φωτογραφίες της μόνο με εσώρουχα.

Ο άνδρας εντοπίστηκε έπειτα από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της 40χρονης μητέρας του κοριτσιού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στο σπίτι του 22χρονου, έπειτα από έρευνα, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν στοιχεία για την εμπλοκή του στην υπόθεση και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η σχηματισθείσα για την υπόθεση δικογραφία τακτικής διαδικασίας, θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή