Θερμοκήπιο κάνναβης ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ σε πολυκατοικία στην Κυψέλη

Θερμοκήπιο κάνναβης ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ σε πολυκατοικία στην Κυψέλη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πλήρως οργανωμένο θερμοκήπιο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε πολυκατοικία στην Κυψέλη, συλλαμβάνοντας παράλληλα έναν άνδρα 42 ετών ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, όπλων και βεγγαλικών.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της αστυνομίας έχοντας την πληροφορία ότι ο συλληφθείς καλλιεργούσε κάνναβη στην πολυκατοικία του, έκαναν έφοδο κατά την οποία διαπίστωσαν ότι στο υπόγειό του, ο 42 ετών άνδρας διέθετε ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Από το εργαστήριο εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι δύο δενδρύλλια.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμά του κατά την οποία κατασχέθηκαν Τρία πιστόλια τύπου Replica, ένα ημιαυτόματο όπλο με αμπούλες αερίου, δύο φυσίγγια, σαράντα εννέα κροτίδες, ένα τσεκούρι, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και πλήθος από συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών.

Παράλληλα, τόσο στο διαμέρισμα όσο και στο εργαστήριο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 820γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή