Διακοπές κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας λόγω «Santa Run»

Διακοπές κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας λόγω «Santa Run»

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακοπές κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις πραγματοποιούνται το πρωί από την Τροχαία, λογω διεξαγωγής του «2ου Athens Santa Run».

Οι παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί και μέχρι το το πέρας του αγώνα δρόμου, αλλά μετατίθενται για λίγο αργότερα και πραγματοποιούνται σταδιακά στους εξής δρόμους του κέντρου:

• Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

• Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

• Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Εν τω μεταξύ, στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στον σταθμό του Μετρό Ακρόπολης και πορεία προς την Βουλή, μέσω της Λ. Αμαλίας, απο τις οργανωσεις Greenpeace, Avaaz και WWF, εν όψει της διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι.

Απο την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνηση στο κέντρο της Αθήνας και στους παραπάνω δρόμους. Σε διαφορετική περίπτωση να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT