Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία ηλικιωμένης στη Νίκαια

Συνελήφθη ύποπτος για τη δολοφονία ηλικιωμένης στη Νίκαια

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας 37 ετών συνελήφθη από την αστυνομία και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, αφού όπως αποδείχθηκε τον Σεπτέμβριο είχε πραγματοποιήσει ληστεία η οποία κατέληξε σε φόνο.

Συγκεκριμένα, ο δράστης που είναι ΡΟΜΑ, είχε τραβήξει την τσάντα μιας γυναίκας 89 ετών, τραυματίζοντάς την παράλληλα θανάσιμα.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 25 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Νίκαιας, ενώ ο δράστης συνελήφθη στις 4 Δεκεμβρίου, έπειτα από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Αξιοποιώντας κάθε χρήσιμη πληροφορία, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβουν. Στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κράνος και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε ως μέσο διάπραξης των εγκλημάτων.

Ύστερα από περαιτέρω έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, διέπραξαν με τον ίδιο τρόπο, από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, έξι ληστείες και μία κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε  σε Ανακριτή, ο οποίος διέταξε την προσωρινή του κράτηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή