«Η Αποστολή του Παπά Στρατή»

«Η Αποστολή του Παπά Στρατή»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνομα του παπα – Στρατή από τη Μυτιλήνη θα φέρουν στο εξής όλα τα  προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας που υλοποιεί για τους πρόσφυγες ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Σε συνάντηση που είχε, σήμερα, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Κωνσταντίνος Δήμτσας με την σύζυγο του Ευστρατία Δήμου και τα παιδιά του, ανακοίνωσε την αφιέρωση των προγραμμάτων ανθρωπιστικών βοηθειών για τους πρόσφυγες  στον παπά-Στρατή με τον τίτλο  «Η Αποστολή του Παπά Στρατή».

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επιθυμεί να τιμήσει και παράλληλα να συνεχίσει το τεράστιο έργο του εμβληματικού Ιερέα που χάθηκε πρόσφατα. Ακόμη η «Αποστολή», σε συνεργασία με την εκκλησία και τις τοπικές αρχές σκοπεύει να προχωρήσει στη  δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου που θα φέρει το όνομα του Ιερέα για την στήριξη των αδύνατων οικονομικά οικογενειών και των προσφύγων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή