Ηλικιωμένος σκότωσε την αδερφή του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ηλικιωμένος σκότωσε την αδερφή του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία  88χρονης ημεδαπής, που βρέθηκε νεκρή την Πρωτοχρονιά το πρωί στο διαμέρισμα που διέμενε στα Εξάρχεια. Το θύμα έφερε πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Δράστης είναι ο αδελφός του θύματος, 77 ετών, ο οποίος και συνελήφθη.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η γυναίκα διέμενε μαζί με τον  αδελφό της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, και είχαν καθημερινά έντονους διαπληκτισμούς. Όπως διαπιστώθηκε, το μεσημέρι της 31-12-2015 θύτης και θύμα είχαν νέο διαπληκτισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου ο άνδρας χτύπησε την 88χρονη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Σε βάρος του 77χρονου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε ότι χρήζει νοσηλείας και παρέμεινε φρουρούμενος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή