Εγκριση διαδικασιών για 477 προσλήψεις

Εγκριση διαδικασιών για 477 προσλήψεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 477 προσλήψεις δικηγόρων, τελωνειακών, υπαλλήλων στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και στην ΕΥΔΑΠ προχωρά το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ειδικότερα έχουν ήδη εγκριθεί με υπουργικές αποφάσεις οι διαδικασίες πρόσληψης 40 δικηγόρων, 60 τελωνειακών, 202 εργαζομένων στο υπουργείο Ναυτιλίας και σε νομικά πρόσωπα της αρμοδιότητάς του, καθώς και 175 εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ.

Πιο αναλυτικά, με κοινή υπουργική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χρ. Βερναρδάκη και του υπουργού Οικονομικών Ε. Τσακαλώτου, εγκρίνεται η πρόσληψη 40 δικηγόρων και νομικών συμβούλων με σχέση έμμισθης εντολής σε ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και σε νομικά τους πρόσωπα.

Επίσης εγκρίνονται οι διαδικασίες πρόσληψης 60 μόνιμων υπαλλήλων, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, τελωνειακών, επιλαχόντων της Προκήρυξης 2Κ/2014 του ΑΣΕΠ, στο υπουργείο Οικονομικών.

Τέλος εκκινούν οι διαδικασίες για την πλήρωση 56 θέσεων μόνιμου προσωπικού και 146 θέσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς και στα νομικά πρόσωπα της αρμοδιότητάς του, ενώ εγκρίνεται και η πρόσληψη 175 εργαζομένων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, στην ΕΥΔΑΠ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή