Εξαρθρώθηκε σπείρα που καλλιέργούσε υδροπονική κάνναβη στη Σαρωνίδα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που καλλιέργούσε υδροπονική κάνναβη στη Σαρωνίδα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης  Ασφάλειας Αττικής εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση  συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σαρωνίδα και στο Κορωπί, πέντε αλλοδαποί,  δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και 39 ετών και τρείς υπήκοοι Βρετανίας, εκ των οποίων δύο άνδρες ηλικίας 30 και 33 ετών και μία  γυναίκα, 26 ετών.

Στην περιοχή της Σαρωνίδας εντοπίστηκαν επίσης δύο οικίες, εντός των οποίων είχαν εγκατασταθεί με ειδικό εξοπλισμό, εργαστήρια-φυτώρια καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Από έρευνες σε οικίες στη Σαρωνίδα και στο Κορωπί βρέθηκαν συνολικά και  κατασχέθηκαν 65 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, ποσότητα κοκαΐνης και ποσότητα ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης .

Επίσης βρέθηκαν ένα περίστροφο, δυο Ι.Χ., ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πληρης εξοπλισμός  εργαστηρίων-φυτωρίων καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή