Νοσηλευτής νάρκωσε νεαρή ασθενή για να την βιάσει

Νοσηλευτής νάρκωσε νεαρή ασθενή για να την βιάσει

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός νοσηλευτή στη Δράμα, ο οποίος νάρκωσε νεαρή ασθενή και στη συνέχεια ασέλγησε εις βάρος της προέβη την Πέμπτη η αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., ο νοσηλευτής εισήλθε σε θάλαμο, όπου νοσηλευόταν η 22 ετών κοπέλα και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο αναισθητικό, φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, προέβη σε ασελγείς πράξεις και στη συνέχεια αποχώρησε.

Μετά την καταγγελία υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τον νοσηλευτή.

Σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην άτυχη κοπέλα και χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Παράλληλα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο συλληφθείς, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, βαριά σωματική βλάβη, έκθεση, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή