Τις έπειθε ότι θα τις κάνει μοντέλα και του έστελναν αισθησιακές φωτογραφίες

Τις έπειθε ότι θα τις κάνει μοντέλα και του έστελναν αισθησιακές φωτογραφίες

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας 27 ετών αναζητείται από την αστυνομία, επειδή αποσπούσε ημίγυμνες φωτογραφίες απο νεαρές γυναίκες με το πρόσχημα ότι θα τις προωθούσε στον χώρο του μόντελινγκ.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι παθούσες, ο δράστης τις προσέγγιζε ως συνεργάτης εταιρείας εσωρούχων που αναζητούσε μοντέλα, υποσχόταν αμοιβές ύψους από 350 έως 1.000 ευρώ και ζητούσε να του στείλουν, μεταξύ άλλων, τις σωματικές διαστάσεις τους καθώς και φωτογραφίες τους με εσώρουχα ή ημίγυμνες.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο σπίτι του άνδρα στην Έδεσσα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός Η/Υ, ένα tablet και ένα usb στα οποία ήταν αποθηκευμένες χιλιάδες αισθησιακές φωτογραφίες, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε τουλάχιστον 32 γυναίκες, μεταξύ των οποίων και οι νεαρές που έκαναν την καταγγελία.

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναζητείται από τις αρχές προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή