Αγρότες: Συνελεύσεις, μπλόκα και κλειστά τελωνεία

Αγρότες: Συνελεύσεις, μπλόκα και κλειστά τελωνεία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στάση τους για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους καθορίζουν την Δευτέρα οι αγρότες, στα μπλόκα ανά την ελληνική επικράτεια.

Η ημέρα θα αφιερωθεί σε γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν οι αγρότες με ποιό τρόπο θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους, προκειμένου η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους και να αποσύρει το ασφαλιστικό συζητώντας μαζί τους σε εντελώς διαφορετική βάση.

Αυτό σημαίνει ότι ο διάλογος κυβέρνησης – αγροτών, θα ξεκινήσει με τις προτάσεις που έχουν υποβάλλει οι δεύτεροι, αν και δε διαφαίνεται πρόθεση να αποσυρθεί από το τραπέζι η κυβερνητική πρόταση.

Από το μεσημέρι της Κυριακής παραμένει κλειστός ο δρόμος στα Τέμπη, ενώ σήμερα, Δευτέρα, η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων θα συνεδριάσει με σκοπό να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις των αγροτών.

Αυτό θα γίνει το απόγευμα, στο μπλόκο της Νίκαιας, την ώρα που στην Λάρισα οι αγρότες περιμένουν την επίσημη πρόσκληση της κυβέρνησης, προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος. 

Να σημειωθεί ότι η μέχρι στιγμής απόφαση των αγροτών, υποστηρίζει το κλείσιμο κεντρικών δρόμων και τελωνείων σε όλη την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή