Αστυνομικοί σε κύκλωμα πορνείας και διακίνησης λαθραίων ποτών

Αστυνομικοί σε κύκλωμα πορνείας και διακίνησης λαθραίων ποτών

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε λαθραία ποτά και εξέδιδε γυναίκες σε περιοχές της Αττικής και της Χαλκίδας.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρεις άνδρες ηλικίας 46, 50 και 65 ετών καθώς και Ειδικός Φρουρός που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται Υπαστυνόμος και άλλα δύο ακόμα άτομα, άγνωστης ταυτότητας προς το παρον.

Μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων διαπιστώθηκε ότι η εγκληματική οργάνωση δρούσε τουλάχιστον από το 2014, με συγκεκριμένη δομή, ιεραρχία και επιμέρους ρόλους

Συγκεκριμένα  ο άνδρας 50 ετών,  μαζί με έναν από τους δυο άγνωστους συνεργούς του κυκλώματος ήταν υπεύθυνος για τα ερωτικά ραντεβού των εκδιδομένων γυναικών, τα οποία πραγματοποιούταν σε ξενοδοχεία της Αττικής και της Χαλκίδας, ενώ ο ο 65χρονος συλληφθείς προγραμμάτιζε ερωτικά ραντεβού, έναντι αμοιβής, με αλλοδαπές γυναίκες που απασχολούσε στο κατάστημα – μπαρ που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, ενώ είχε ενεργό ρόλο στη διακίνηση λαθραίων ποτών.

Το κύκλωμα δρούσε υπό την ανοχή του συλληφθέντα Ειδικού Φρουρού, ο οποίος γνώριζε τις παράνομες δραστηριότητες του αρχηγού του κυκλώματος, ενώ σε μια τουλάχιστον περίπτωση διαμεσολάβησε για την αγοραπωλησία λαθραίων ποτών. Επίσης, ο  Υπαστυνόμος, ο οποίος υπηρετεί στην ίδια Υπηρεσία με τον Ειδικό Φρουρό φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αρχηγό του κυκλώματος, για θέμα που είχε σχέση με τις παράνομες δραστηριότητες του.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δυο αστυνομικοί τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή