Εγκαίνια για το τρίτο Chessnale Athens 2016

Εγκαίνια για το τρίτο Chessnale Athens 2016

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκαινιάστηκε το τρίτο μεγάλο Σκακιστικό- Πολιτιστικό Φεστιβάλ, Chessnale Athens 2016, που λαμβάνει χώρα στο The Mall Athens, στο Μαρούσι. Το φεστιβάλ, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας FIDE και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας ΕΣΟ, θα διαρκέσει έως τις 3 Απριλίου προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους πλήθος δραστηριοτήτων.

Οι περίπου 1.500 ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν ατομικούς και ομαδικούς σχολικούς αγώνες, ατομικά σκακιστικά τουρνουά ανδρών και γυναικών, αγώνες επίδειξης simultane με συμμετοχή του κοινού, αγώνες γρήγορου σκακιού blitz και επίδειξη blind chess, όπου ο διεθνής μαιτρ Τάκης Πανταβός θα αντιμετωπίσει με κλειστά μάτια ταυτόχρονα διαφορετικούς αντιπάλους. Παράλληλα, πολιτιστικά και εικαστικά δρώμενα για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, όπως αφήγηση παραμυθιού, face painting και μαθήματα tango, θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή