Προσωρινή λύση στο πάγωμα των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών

Προσωρινή λύση στο πάγωμα των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινή λύση στο πάγωμα των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών επιχειρεί να δώσει η Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να προσέλθουν οι περίπου 10.000 υποψήφιοι που περιμένουν από τις 7 Μαρτίου οπότε και ξεκίνησε η αποχή των εξεταστών.

Οι υπάλληλοι του τομέα Μεταφορών της Περιφέρειας απέχουν από τη διενέργεια εξετάσεων για τη χορήγηση διπλωμάτων οδήγησης από τις 7 Μαρτίου, διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του σχετικού επιδόματος που λάμβαναν.

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία, προσωρινά και μέχρι οριστικής διευθέτησης του ζητήματος, οι εξετάσεις να ξεκινήσουν και πάλι, από χθες, αλλά με ώρα έναρξης των εξετάσεων στη 1 μ.μ, ώστε οι υπάλληλοι να εργάζονται εντός ωραρίου.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις πραγματοποιούνται το απόγευμα, πέραν του ωραρίου των υπαλλήλων και αυτός ήταν ο τυπικός λόγος που λάμβαναν το επίδομα. Ωστόσο οι εργαζόμενοι της περιφέρειας Αττικής αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας από τη 1 μ.μ. έως τις 3 μ.μ..

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή