Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη οπλοκατοχή

Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη οπλοκατοχή

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας το πρωί της Τετάρτης δύο άνδρες ηλικίας 43 και 70 ετών για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν στο πλαίσιο ερευνών σε οικίες για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 26χρονου αλλοδαπού στην περιοχή της Γλυκής Παραμυθιάς.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στο σπίτι του 43χρονου και σε τροχόσπιτο που χρησιμοποιούνταν από τον ίδιο και από τον 70χρονο πατέρα του στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας, δύο kalashnikov, με εννέα γεμιστήρες και εκατόν πενήντα ένα φυσίγγια, ενα πιστόλι tokarev με γεμιστήρα και οχτώ φυσίγγια, δεκατρία φυσίγγια 38 SPECIAL, τρία φυσίγγια SW 38 και είκοσι τέσσερα φυσίγγια κρότου.

Τα κατασχεθέντα όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή