ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσίαση βιβλίου Ευ. Στυλιανίδη παρουσία υψηλών προσωπικοτήτων

173
180
251

Κορυφαίες πολιτειακές και διακομματικές παρουσίες συγκέντρωσε η χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του κ. Ευρ. Στυλιανίδη, «Θράκη: Το επόμενη βήμα».

Το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο πρ. πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ενώ σύντομη παρουσία είχε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος. Πολυπληθής υπήρξε και η παρουσία «γαλάζιων» στελεχών (Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Πλακιωτάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Ολγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Απόστολος Τζιτζικώστας).

Για το βιβλίο του κ. Στυλιανίδη μίλησε ο υπ. Εξωτερικών Νικ. Κοτζιάς ο οποίος, μάλιστα, έκανε αποδεκτή την πρόταση του συγγραφέα για την επανασύσταση ειδικής διακομματικής επιτροπής της Βουλής για τη Θράκη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικ. Κακλαμάνης και ο επίκουρος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Αγγελος Συρίγος.