Ευχετήρια tweets για τον Δεκαπενταύγουστο

Ευχετήρια tweets για τον Δεκαπενταύγουστο

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκαπενταύγουστος. Ημέρα εορτής και αργίας σήμερα, με τους περισσότερους Έλληνες να βρίσκονται σε διακοπές.

Βουλευτές και υπουργοί ευχήθηκαν από όλες τις γωνιές της χώρας, με αφορμή την εορτή της Κοιμήσης της Θεοτόκου. Τα μηνύματά τους είχαν αισιόδοξο χαρακτήρα, χωρίς να λείπουν και ορισμένα πολιτικά σχόλια.

«Από τον Έβρο ως τη Γαύδο, σήμερα είναι μέρα γιορτής. Χρόνια Πολλά σε όλους/όλες», αναφέρει σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Ο αρχηγός του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε τοπικά μέσα από τα Χανιά δήλωσε: «Η γιορτινή μέρα της Παναγίας είναι πάντα μια ευκαιρία να βρεθούμε με αυτούς που αγαπάμε αλλά και με ανθρώπους που χάσαμε μέσα στις φουρτούνες της ζωής. Είναι η αφορμή να αναλογιστούμε ότι η ζωή μας μπορεί να γίνει καλύτερη αν όλοι μαζί προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κατεύθυνση και να δώσουμε προτεραιότητα στα μεγάλα και σημαντικά που θα φέρουν προκοπή και δικαιοσύνη για όλους. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένες μέρες».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε με μια φωτογραφία, σημειώνοντας: «Πρωινός εκκλησιασμός στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου. Χρόνια πολλά!».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσακος έγραψε στο Twitter: «Μεγάλη ημέρα για την Ορθοδοξία μας, για όλους τους Έλληνες. Χρόνια Πολλά, με υγεία & δύναμη. Και μια ευχή. Την επόμενη χρονιά, ο Ποντιακός Ελληνισμός να γιορτάσει και πάλι αυτή την ημέρα στην Παναγιά Σουμελά του Πόντου».

«Μια μητρική αγκαλιά, πηγή ελπίδας, παρηγοριά όλων μας. Η Παναγία που γαληνεύει & εμψυχώνει, ο Ελληνισμός που παλεύει & αντέχει. Χρόνια Πολλά» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή