ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα απηύθυνε ο περιφερειάρχης Α. Μακεδονίας και Θράκης προς το πυροσβεστικό σώμα

eycharistirio-minyma-apiythyne-o-perifereiarchis-a-makedonias-kai-thrakis-pros-to-pyrosvestiko-soma-2146737

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το πυροσβεστικό σώμα για την άμεση και αποτελεσματική του παρέμβαση στην αντιμετώπιση των πέντε δασικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κατά την διάρκεια του τετραημέρου του Δεκαπενταύγουστου, απηύθυνε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Παυλίδης.

Συνολικά στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από τις 12 έως και τις 15 Αυγούστου εκδηλώθηκαν πέντε δασικές πυρκαγιές στο Δωρικό του Έβρου, στους Αντιφιλίππους της Καβάλας και στην Ξυλαγανή Ροδόπης, στα Κύργια της Δράμας και στο Διδυμότειχο του Έβρου σε χορτολιβαδική έκταση.

«Ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια όλων των φορέων, η άμεση επέμβαση και γενικά η ταχεία παρουσία τους στα σημεία που εκδηλώθηκαν πυρκαγιές. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον διοικητή της περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΑΜ – Θ κ. Ιωάννη Βασιλειάδη, καθώς και στους διοικητές και τα στελέχη των κατά τόπους μονάδων. Επίσης, ευχαριστήρια στους εμπλακέντες πιλότους, στους δημάρχους και τους αντιδημάρχους των δήμων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, Παγγαίου, Δοξάτου, Μαρωνείας – Σαπών και Κομοτηνής, καθώς και στους κατοίκους των περιοχών. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, τα κατά τόπους τμήματα και τις διευθύνσεις τεχνικών έργων της περιφέρειας και όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν στο έργο της κατάσβεσης υπό τον συντονισμό των χωρικών αντιπεριφερειαρχών», καταλήγει στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο κ. Παυλίδης.