Στη Θάσο ο Ν. Τόσκας για τις πυρκαγιές

Στη Θάσο ο Ν. Τόσκας για τις πυρκαγιές

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Θάσο βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας για τη διαχείριση της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται από το πρωί στο νησί. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συμμετείχε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2016, σε ευρεία σύσκεψη κυβερνητικών και τοπικών φορέων στη Θάσο, για τη συνολική εκτίμηση της όλης κατάστασης που έχουν δημιουργήσει οι πυρκαγιές από το πρωί του Σαββάτου και τον περαιτέρω συντονισμό των μέσων κατάσβεσης.

Ο κ. Τόσκας επεσήμανε ότι το σύνολο σχεδόν των εναερίων πυροσβεστικών μέσων της χώρας, καθώς και σημαντικές επίγειες δυνάμεις, διατάχθηκαν να επιχειρήσουν πάνω από τις φλεγόμενες περιοχές της Θάσου, ενώ έκανε χαρακτηριστικά λόγο για «πρωτόγνωρη συγκέντρωση μέσων» δασοπυρόσβεσης. Ακόμα, με εντολή του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, το νησί έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή