BCA College: Επιλογή επιτυχίας στο management υπηρεσιών φιλοξενίας και τουρισμού

BCA College: Επιλογή επιτυχίας στο management υπηρεσιών φιλοξενίας και τουρισμού

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελλάδα: ήλιος, θάλασσα, νησιά… διακοπές! Σε μια χώρα που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, το BCA College προσφέρει στους σπουδαστές του το «κλειδί» για να «ξεκλειδώσουν» τον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού.  Με το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών στον τομέα του management υπηρεσιών φιλοξενίας και τουρισμού, οι σπουδαστές μας ετοιμάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του τουρισμού. Οι συνεργασίες μας περιλαμβάνουν τα πιο ηχηρά ονόματα του χώρου, όπως Hilton και Intercontinental,  τα οποία παρέχουν τόσο θεωρητική εκπαίδευση, όσο και τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης, προετοιμάζοντας άριστα τους φοιτητές μας για να διαπρέψουν στον χώρο της φιλοξενίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το 100% των αποφοίτων απορροφώνται στην αγορά εργασίας εντός του 1ου έτους αποφοίτησης, με την βοήθεια και την καθοδήγηση του BCA career office.

Η ακαδημαϊκή πρωτοπορία δεν εξαντλείται εκεί, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του BCA, προχώρησε στη σύσταση επιχειρηματικής Ομάδας Εργασίας για τον Τουρισμό (Ηotel and Tourism Working Team). Το επιχειρηματικό συμβούλιο του BCA λειτουργεί ως συμβουλευτικό όργανο για τη σύζευξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τις ανάγκες της τουριστικής και ξενοδοχειακής αγοράς εργασίας.

Αφουγκραζόμενο τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το BCA προσφέρει τη δυνατότητα επιδότησης της φοίτησης μέσω του Ταμείου Υποτροφιών της σχολής.

Και για τους… ανήσυχους φοιτητές μας που θέλουν να προωθήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, το BCA τους δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια μέσω του BCA Incubator, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό φορέα Found.ation για να αποτελέσει τη θερμοκοιτίδα νέων επιχειρηματικών ιδεών του ομίλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή