Ανακοίνωση ΟΑΣΑ για επίθεση σε Ταστάνη: «Δεν θα περάσει η τρομοκρατία»

Ανακοίνωση ΟΑΣΑ για επίθεση σε Ταστάνη: «Δεν θα περάσει η τρομοκρατία»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πρακτικές καλά οργανωμένης κρυπτόμενης μαφίας παρομοιάζει ο ΟΑΣΑ την επίθεση προ ημερών κατά του προέδρου του Οργανισμού Τάσου Ταστάνη.

Με αφορμή την ανάληψη ευθύνης για την τρομοκρατική επίθεση κατά του αυτοκινήτου και της οικίας του κ. Ταστάνη, ο ΟΑΣΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει: «Οι προσπάθειες τρομοκράτησης κατά του προέδρου του ΟΑΣΑ, κ. Τάσου Ταστάνη, δεν θα περάσουν. Δεν έχουν και δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με το μαζικό λαϊκό κίνημα και τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Η δε απαράδεκτη φρασεολογία της τελευταίας ανακοίνωσης –απειλής –  κατά του κ. Ταστάνη, μόνο ολοκληρωτισμό, φασίζουσα λογική και τραμπουκισμό αποπνέει».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τόσο ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ όσο και ολόκληρη η διοίκηση, μαζί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και την κυβέρνηση, όχι μόνο δεν μπορούν να εκφοβιστούν από τέτοιου είδους πρακτικές αλλά θα συνεχίσουν αταλάντευτα τον αγώνα για αναβαθμισμένες δημόσιες αστικές συγκοινωνίες προς όφελος του πολίτη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή