Χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών γίνονται πραγματικότητα με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ

Χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών γίνονται πραγματικότητα με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, χιλιάδες παιδιά που το έχουν πραγματική ανάγκη θα αισθανθούν τη χριστουγεννιάτικη ζεστασιά μέσω της πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ ΕυχοστολίδιαΜε στόχο το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών που υποστηρίζουν τα σωματεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα «Παιδικά Χωριά SOS», όλοι μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη και όμορφες στιγμές μαζί με τον ΟΠΑΠ, επιλέγοντας Ευχοστολίδια.

Τα παιδιά των σωματείων έχουν ζωγραφίσει τις ευχές τους για τις φετινές γιορτές και εμείς μπορούμε να τις κάνουμε πραγματικότητα, αγοράζοντας το δώρο, που απεικονίζεται. Αναμνηστικό για εμάς θα είναι η ζωγραφιά, η οποία θα απεικονίζει τη σημαντική μας συμβολή στο να δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα θαλπωρής και προσφοράς.

Κανείς μπορεί να δει τα παιδικά Ευχοστολίδια σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις ζωγραφικής στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών γίνονται πραγματικότητα με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ-1

Από το 2014, ο ΟΠΑΠ με τη βοήθεια χιλιάδων συμπολιτών μας και εργαζομένων του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει «χαρίσει» στα παιδιά περισσότερα από 5.000 Ευχοστολίδια και χαμόγελα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς του, ο ΟΠΑΠ, επίσης υλοποιεί έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος. Σε αυτά τα έργα περιλαμβάνονται ανακαινίσεις, επισκευές και εξοπλισμός των χώρων, όπου περνούν καθημερινά το χρόνο τους τα παιδιά, καθώς και παροχή βοηθητικών υποδομών για εκείνα, που έχουν εξατομικευμένες ανάγκες.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν έργα στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στην ένωση «Μαζί για το Παιδί» και στα ιδρύματα «Φίλοι του Παιδιού», «Η Παιδική Στέγη», «Χατζηπατέρειο και «Η Θεοτόκος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή