Καθοδική πορεία του υδράργυρου τις επόμενες ημέρες

Καθοδική πορεία του υδράργυρου τις επόμενες ημέρες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο και χιόνια στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη.

Η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει το μεσημέρι στη Βόρεια Ελλάδα στους 12 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 15 βαθμούς.

Για την Πέμπτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο που βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και από το απόγευμα-βράδυ και στα βόρεια πεδινά. Οι νοτιάδες θα φτάσουν στα νότια πελάγη τα 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα καταγράψει πτώση από το απόγευμα και από τα βόρεια.

Ο υδράργυρος θα καταγράψει σημαντική πτώση την Παρασκευή ανήμερα των Θεοφανείων και χιόνια θα πέσουν στα ορεινά-ημιορεινά και στα πεδινά στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Καταιγίδες ισχυρές θα σημειωθούν στο Αιγαίο. Οι βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Το Σαββατοκύριακο τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ενισχυμένοι βοριάδες, οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και οι τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή