Ο κ. Φλαμπουράρης ψάχνει μέσω ιστοσελίδας τα προβλήματα

Ο κ. Φλαμπουράρης ψάχνει μέσω ιστοσελίδας τα προβλήματα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το πρόβλημα της έσχατης ανέχειας των πολιτών να έχει, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση, ο ίδιος αναζητά πλέον τα λιγότερο εμφανή, τα κρυμμένα προβλήματα των πολιτών για να τα επιλύσει και αυτά. «Οπως έχετε παρατηρήσει, δεν βλέπετε πια άνθρωπο, άνδρα ή γυναίκα ή παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του», διαπίστωσε πρόσφατα (ΣΚΑΪ) ο κ. Φλαμπουράρης. Και προφανώς διότι στην κυβέρνηση δυσκολεύονται πλέον να εντοπίσουν προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, ο κ. Φλαμπουράρης απηύθυνε χθες δημόσιο προσκλητήριο προς όλους να τον βοηθήσουν να βρει αυτά τα προβλήματα (όσα έχουν απομείνει τέλος πάντων) «κυρίως στην επαφή με το σύνολο της κρατικής δομής και λειτουργίας», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση. Προς τούτο, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική σελίδα kathimerinotita.gov.gr (μέσω υποβολής φόρμας), στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], στα email: [email protected], [email protected], στα τηλέφωνα 210-33.85.314, 210-33.85.305, 210-33.85.100 και στα φαξ 210-33.85.317, 210-33.85.210 και 210-33.85.109.

«Η επίλυση των προβλημάτων θα είναι το κύριο μέλημά μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Φλαμπουράρη, καθώς και «η ομαδοποίηση και η επεξεργασία ώστε να διερευνήσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης και να οδηγηθούμε σε ευρύτερες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής». Ας ελπίσουμε ότι τα αιτήματα των πολιτών θα δημοσιοποιηθούν, προκειμένου να μπορέσει να αξιολογηθεί και ο βαθμός ανταπόκρισης της κυβέρνησης σε αυτά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT