Ταυτοποιήθηκε ο χρυσαυγίτης που είχε επιτεθεί φραστικά στη Μ. Φύσσα

Ταυτοποιήθηκε ο χρυσαυγίτης που είχε επιτεθεί φραστικά στη Μ. Φύσσα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταυτοποιήθηκαν από την ασφάλεια Αττικής τα στοιχεία 5 ατόμων που σχετίζονται με τρεις διαφορετικές υποθέσεις.

Συγκεκριμένα,η Ασφάλεια ταυτοποίησε τον 50χρονο που είχε εξαπολύσει φραστική επίθεση στη διάρκεια  της δίκης της Χρυσής Αυγής της14ης Φεβρουαρίου, κατά της μητέρας του Παύλου Φύσσα λέγοντάς της ειρωνικά, «που είναι τώρα ο Παύλος;».

Ο 50χρονος ταυτοποιήθηκε από την μητέρα του Π. Φυσσα και από φωτογραφίες.

Ακόμα αναγνωρίστηκαν από βίντεο που απέστειλε η Ασφάλεια Αττικής στις αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, τρεις άνδρες 20,25 και 37 ετών που συμμετείχαν στο αγροτικό συλλαλητήριο στις 8 Μαρτίου στην πλατεία Βάθης.

Οι τρεις άνδρες είχαν επιτεθεί κατά αστυνομικών και είχαν προκαλέσει φθορές σε κλούβα. Κατηγορούνται μεταξύ άλλων για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού κατά συναυτουργία και για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Τέλος, οι αρχές ταυτοποίησαν ένα 22χρονο φίλαθλο του Πανιωνίου ως τον κάτοχο τσάντας που περιείχε εφτά μολότοφ και είχε βρεθεί στις 15 Νοέμβρη, ημέρα άφιξης του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα, κοντά στο γήπεδο του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή