Υστατο χαίρε στον Αριστείδη Αλαφούζο

Υστατο χαίρε στον Αριστείδη Αλαφούζο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «ύστατο χαίρε» στον Αριστείδη Αλαφούζο, τον άνθρωπο που υπήρξε πρότυπο δημιουργικού Ελληνα, απηύθυναν το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου σύσσωμη η οικογένεια της «Καθημερινής», του ΣΚΑΪ και της ναυτιλιακής εταιρείας «Kyklades», χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Το παρών στη νεκρώσιμο ακολουθία έδωσαν πλήθος πολιτικών προσωπικοτήτων, όπως μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κώστας Καραμανλής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Φώφη Γεννηματά, ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, η Αννα Διαμαντοπούλου και ο Λουκάς Παπαδήμος.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Αλαφούζου έχει παρακαλέσει αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».

Διαβάστε ακόμη:

Αριστείδης Αλαφούζος: Θέληση, πείσμα και επαγγελματισμός

Με το βλέμμα στον κόσμο

Κράτησε σταθερό το πηδάλιο της «Καθημερινής»

«Μέσα του ζει και αναπνέει η Σαντορίνη»

Δάκρυα ψυχής…

Mε τα μάτια ενός παιδιού, στη Σαντορίνη, στις ρυμίδες και στις κάναβες

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή