ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε ο ημίωρος αποκλεισμός της Αττικής οδού από κατοίκους του Μενιδίου

Ολοκληρώθηκε ο ημίωρος αποκλεισμός της Αττικής οδού από κατοίκους του Μενιδίου

Το ρεύμα προς Μαρκόπουλο της Αττικής οδού, στο ύψος της εξόδου 7, απέκλεισαν για μισή ώρα οι κάτοικοι του Μενιδίου, στο πλαίσιο κινητοποίησης για την εγκληματικότητα στην περιοχή, με τη συμβολική ένδειξη διαμαρτυρίας να έχει πλέον ολοκληρωθεί. 

Νωρίτερα, έλαβε χώρα πορεία στην περιοχή, η οποία ξεκίνησε από την πλατεία Καράβου, κατευθυνόμενη προς το 6ο Δημοτικό σχολείο Μενιδίου, αλλά στη συνέχεια διασπάστηκε.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του 11χρονου μαθητή και με το σύνθημα «Μάριος Δημήτριος 11 χρονών αυτός είναι ο ήρωας του Δήμου Αχαρνών» εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την εγκληματικότητα στην περιοχή.

Επισημαίνεται ότι χθες οι κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ σήμερα εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών συναντήθηκαν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε δέσμη μέτρων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων δημιουργία νέων υπηρεσιών και ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος και της ασφάλειας στο Μενίδι.

(Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ)