ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογένεια Λεμπιδάκη: Τέλος στις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς

peripoliko-570-800x488-thumb-large

Με επιστολή, σε τοπικό μέσο της Κρήτης, η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς παράνομης παρακράτησης από αγνωστους, γνωστοποίησε την πρόθεση της να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς. 

Eχοντας ήδη συμπληρωθεί 80 ημέρες από από την 30η Μαρτίου, όταν ο 43χρονος επιχειρηματίας, Μιχάλης Λεμπιδάκης απήχθη, η οικογένεια του, αναφέρει στην επιστολή πως σήμερα συμπληρώνονται 53 ημέρες χωρίς απολύτως καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς.

Η επιστολή της οικογένειας:

«Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη»