Τέσσερα ελληνικά θαλάσσια πάρκα στα 25 κορυφαία της Ευρώπης

Τέσσερα ελληνικά θαλάσσια πάρκα στα 25 κορυφαία της Ευρώπης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα περιλαμβάνονται μεταξύ των κορυφαίων στην Ευρώπη για το 2017, σύμφωνα με το TripAdvisor, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ειδικότερα στη σχετική λίστα με τα 25 κορυφαία θαλάσσια πάρκα στην Ευρώπη, η οποία καταρτίστηκε βάσει των κριτικών των χρηστών του TripAdvisor, το Star Beach στη Χερσόνησο της Κρήτης κατέλαβε τη 10η θέση, το Water Park στο Φαληράκι της Ρόδου τη 12η θέση, το Aquatica Water Park στην Καρδάμαινα της Κω την 20ή θέση και το Splash Fun στο Τσιλιβί της Ζακύνθου την 24η θέση. Τα εν λόγω πάρκα καταλαμβάνουν και τις 4 πρώτες θέσεις στη λίστα με τα 10 κορυφαία θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα. Η λίστα συμπληρώνεται κατά σειρά προτίμησης με το Aqualand στον Αγιο Ιωάννη της Κέρκυρας, το Water Village στη Ζάκυνθο, το Acqua Plus στη Χερσόνησο, το Lido Waterpark στο Μαστιχάρι της Κω και το Watercity Waterpark Themed Park στην Ανώπολη της Κρήτης. Στη λίστα με τα 25 κορυφαία θαλάσσια πάρκα παγκοσμίως την 1η θέση κατέλαβε το Universal’s Islands of Adventure στο Ορλάντο των ΗΠΑ, ενώ στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα την πρωτιά πήρε το Europa-Park στην πόλη Ραστ της Γερμανίας.

Εξάλλου, πρώτη φορά φέτος το TripAdvisor ανακοίνωσε και τις κορυφαίες πολυτελείς ενοικιαζόμενες κατοικίες παγκοσμίως. Στη λίστα με τις 10 κορυφαίες υπάρχει και μία ελληνική παρουσία της Pallazo Di P – 5 Star Villa στη Ζάκυνθο, η οποία κατέλαβε την 5η θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή