Πατέρας Ηριάννας: «Η κόρη μου δεν είναι πολιτικοποιημένη, διαφωνεί κάθετα με τα επεισόδια»

Πατέρας Ηριάννας: «Η κόρη μου δεν είναι πολιτικοποιημένη, διαφωνεί κάθετα με τα επεισόδια»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διαφωνία της για τα επεισόδια στην Ερμού από αντιεξουσιαστές που κατέστρεψαν περισσότερα από 60 καταστήματα εξέφρασε μέσω του πατέρα της η Ηριάννα.

Μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 ο πατέρας της 28χρονης κρατούμενης ζήτησε «μια δίκαιη δίκη για να φανεί η αλήθεια και να συνεχίσει η κόρη του την ακαδημαϊκή καριέρα της»

«Η Ηριάννα θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω, διότι σαν άνθρωπος, και από τη μεριά της και από τη μεριά της οικογένειάς της, δεν ανήκει πουθενά, δεν είναι πολιτικοποιημένη. Εκείνο που την ενδιέφερε ήταν μόνο η επιστήμη της, στην οποία ήταν ταγμένη. Εγώ όταν άκουσα πάλι την απολογία της, έμεινα έκθαμβος για τα πράγματα που έχει κάνει αυτό το παιδί. Ήταν η προσπάθεια τόσων δεκαετιών σαν οικογένεια να αναθρέψουμε σωστούς ανθρώπους -και την Ηριάννα και τον γιο μου», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας πως «η Ηριάννα είναι εκπαιδευτικός, ένας εκπαιδευτικός διαμορφώνει ψυχές, δεν καταστρέφει ζωές. Αυτό το έχουν οι εκπαιδευτικοί, πλάθουν ανθρώπους».

Αναφερόμενος δε στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σημείωσε: «Το πρωί που μίλησα μαζί της, έμαθε τι έγινε. Διαφωνεί και εκείνη και η οικογένεια κάθετα με αυτά που έγιναν στην Αθήνα. Κάθετα! Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεσή της με αυτά που έγιναν». «Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοι άνθρωποι, στο όνομα της Ηριάννας, βρίσκονται σε δυσκολότερη οικονομική κατάσταση» συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις καταστροφές των εμπορικών καταστημάτων στην Ερμού. «Λυπάμαι πάρα πολύ». «Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εκείνο που θέλω είναι να τελειώσει η περιπέτεια, να βγει πιο δυνατή, αλλά να τελειώσει και να συνεχίσει τη ζωή της από κει που την άφησε», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή