«Διαβατήριο» για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία οι σπουδές στο Deree

«Διαβατήριο» για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία οι σπουδές στο Deree

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο αποτελεί μεν το πρώτο βήμα για ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον, αλλά η άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας είναι αυτή που επισφραγίζει την επιτυχία.

Αυτό είναι άλλωστε και ένα από τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, καθώς από τους αποφοίτους που αναζητούν εργασία, έξι στους δέκα αποφοίτους βρίσκουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο από το πτυχίο τους. Κομβικό ρόλο διαδραματίζει και το δίκτυο 53.000 αποφοίτων διεθνώς, που εγγυάται τη μετάβαση στον επιχειρηματικό κόσμο, προσφέροντας τη δυνατότητα για πρακτική άσκηση σε πολυεθνικούς ομίλους, εντός αλλά και εκτός συνόρων, η οποία συχνά οδηγεί στην πρόσληψη.

Συνοδοιπόρος των φοιτητών από τα πρώτα τους βήματα στο Deree μέχρι την είσοδο τους στον επαγγελματικό στίβο, είναι το Career Services, που αναλαμβάνει να διερευνήσει τα ενδιαφέροντα και το ταλέντο τους, να προετοιμάσει το βιογραφικό τους και να τους φέρει σε επαφή με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, διοργανώνοντας εκδηλώσεις όπως οι «Career Days».

Τα ακαδημαϊκά προσόντα με τα οποία εφοδιάζονται οι απόφοιτοι του Deree και οι δεξιότητες που αποκτούν στη διάρκεια των σπουδών τους είναι το συγκριτικό τους πλεονέκτημα έναντι των αποφοίτων άλλων πανεπιστημίων και αυτό που ανοίγει τις πόρτες κορυφαίων ομίλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως το Libra Group, που διαθέτει γραφεία και στις έξι ηπείρους, η Coca Cola, η Johnson & Johnson, η Imerys, η ΤΙΤΑΝ, η Diageo, κ.ά.

Αδιάψευστος μάρτυρας οι 53.000 απόφοιτοί του σε όλο τον κόσμο, που απασχολούνται σε 1.700 εταιρείες σε 60 χώρες.

Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε 27 καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα και 43 υποειδικότητες, στις κατευθύνσεις της ψυχολογίας, της επικοινωνίας, του διεθνούς τουρισμού κ.α., τα οποία οδηγούν σε Bachelor of Science και Bachelor of Arts, καθώς και τίτλους Master σε έξι υπερσύγχρονες ειδικότητες, με πιο πρόσφατη το Data Science.

Οι τίτλοι σπουδών του Deree-Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος είναι αναγνωρισμένοι από τον αρχαιότερο και σημαντικότερο οργανισμό πιστοποίησης στις ΗΠΑ (New England Association of Schools and Colleges), με αποτέλεσμα τα πτυχία να αναγνωρίζονται στην Αμερική και σε ολόκληρο τον κόσμο και οι φοιτητές να γίνονται δεκτοί για μεταπτυχιακά στα καλύτερα πανεπιστήμια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή