Επιμένει ο καύσωνας – Πάνω από τους 39 βαθμούς

Επιμένει ο καύσωνας – Πάνω από τους 39 βαθμούς

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίστηκε μία ακόμα μέρα η καυτή ανάσα του καύσωνα πάνω από τη χώρα, προκαλώντας πολύ δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα στους τουρίστες, που είτε δεν είναι συνηθισμένοι σε παρόμοια φαινόμενα είτε κυκλοφορούν στο ύπαιθρο για να επισκεφθούν διάφορα σημεία ενδιαφέροντος.

Οι θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας ξεπέρασαν τους 39 βαθμούς Κελσίου, εκτός των νησιών του Αιγαίου, όπου τα μελτέμια κράτησαν τα θερμόμετρα αρκετά χαμηλότερα. Η πιο δύσκολη κατάσταση διαμορφώθηκε στο Ιόνιο και στα δυτικά της χώρας, καθώς υπήρχαν ταυτόχρονα συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών σε συνδυασμό με άπνοια και υψηλά ποσοστά υγρασίας.

Οι πιο υψηλές θερμοκρασίες, άνω των 40 βαθμών Κελσίου, καταγράφηκαν χθες στην Αμφιλοχία, στην Ιθάκη, στη Μεσσηνία και στην Ηλεία. Στους 39 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία σε Αρτα, Αιτωλοακαρνανία και Λακωνία. Στα νησιά του Αιγαίου, η θερμοκρασία ήταν 2 – 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή