60 Χρόνια – Απόφοιτοι Βακαλό

60 Χρόνια – Απόφοιτοι Βακαλό

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσες και όσοι σπούδασαν στη Βακαλό την έχουν πάντα στην καρδιά τους. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όπου κι αν τους έχουν οδηγήσει τα επαγγελματικά ή προσωπικά τους βήματα, αισθάνονται τη Σχολή μια οικογένεια που τους διαμόρφωσε, που δεν την ξεχνούν και δεν τους ξεχνά.

Στον κύκλο συνεντεύξεων "60 Χρόνια – Απόφοιτοι Βακαλό", νέοι και νέες με διακεκριμένη σταδιοδρομία μιλούν για την εμπειρία και τις αναμνήσεις τους από τη Σχολή, εξηγούν το ρόλο που έπαιξε στη διαμόρφωσή τους ως επαγγελματιών αλλά και δημιουργικών προσωπικοτήτων, περιγράφουν την επαγγελματική τους εξέλιξη, και σχολιάζουν με οξυδέρκεια την κατάσταση και το μέλλον του Design στην Ελλάδα.

Στις επτά πρώτες συνεντεύξεις μιλούν οι Στέφανος Ανδρεάδης (Graphic Designer), Μαριλίνα Αρβανίτη (Interior Designer), Νίκος Γεωργόπουλος (Graphic Designer), Μανώλης Ηλιάκης (Spatial Designer), Δημήτρης Πλαγεράς (Interior Designer), Νικόλας Στεφαδούρος (Comic Artist) και Δήμητρα Χρονά (Interior Designer).

Απολαύστε αυτές τις μικρές προσωπικές ιστορίες και μοιραστείτε τη ζωντάνια και τη ρεαλιστική αισιοδοξία τους.

Youtube channel: Vakalo Art & Design

Url: vakalo.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή