ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση Ρουβίκωνα στα γραφεία των τουρκικών αερογραμμών στον Αλιμο

epithesi-royvikona-sta-grafeia-ton-toyrkikon-aerogrammon-ston-alimo-2208875

Επίθεση στα κεντρικά γραφεία των τουρκικών αερογραμμών πραγματοποίησαν μέλη της συλλογικότητας Ρουβίκωνας, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 06:30 το πρωί, ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της αεροπορικής εταιρείας στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στον Αλιμο και προκάλεσαν φθορές στην είσοδο.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» γνωστοποίησαν την επίθεση με ανάρτηση τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Παρέμβαση και στο σπίτι του αδερφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου

Εκτός από την επίθεση στα γραφεία των τουρκικών αερογραμμών νωρίς το πρωί στον Αλιμο, μέλη του «Ρουβίκωνα» έκαναν και παρέμβαση στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο της εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου, Ντανιέλα Πρελορέντζου, κατά τη διάρκεια της εργασίας της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν φέϊγ βολάν, ενώ κρέμασαν ένα μεγάλο πανό έξω από το σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο της Ν. Πρελορέντζου.

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση, αλλά, αντίθετα ο χαρακτήρας της προσιδιάζει σε φασιστικές πρακτικές. Στο πρόσωπο τού Σταύρου Αρμπιλιά στοχοποιείται μια αριστερή δημοτική αρχή, με σημαντικό έργο υπέρ των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα των ασθενέστερων πολιτών του Ζωγράφου», σχολίασε σε ανακοίνωσή του το ΣΥΡΙΖΑ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ.