ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξία Μπακογιάννη: O Κουφοντίνας δεν έχει μετανιώσει και θα το ξαναέκανε

Αλεξία Μπακογιάννη: O Κουφοντίνας δεν έχει μετανιώσει και θα το ξαναέκανε

Ως τον μεγαλύτερο κατά συρροή δολοφόνο σε όλη την Ελλάδα χαρακτήρισε τον Δημήτρη Κουφοντίνα, η Αλεξία Μπακογιάννη.

Mιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» για το κορυφαίο στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», υπογράμμισε πως «δεν μετάνιωσε ποτέ. Αντίθετα βγάζει βιβλία και θριαμβολογεί», ενώ τόνισε πως «βγάζουμε έξω» έναν άνθρωπο «που έχει κάθε διάθεση» να πράξει τα ίδια. «Μας κάνει τη χάρη να βγάζει βιβλία» που το επιβεβαιώνουν, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την απόφαση της χορήγησης άδειας, σημείωσε με νόημα πως «το πλαίσιο δίνει τη δυνατότητα στους δικαστές να αποφασίσουν. Είναι και αυτοί άνθρωποι και επηρεάζονται από το κλίμα».

«Δικαιώματα δεν έχει μόνο ο Κουφοντίνας, έχω και εγώ, η μάνα του Αξαρλιάν. Εχουμε και εμείς δικαιώματα», σχολίασε και πρόσθεσε πως είναι σαφές ότι «υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανοχής».

Τέλος, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: «Προσπαθήσαμε να μην συντηρήσουμε το συγκεκριμένο μίσος και εγώ και ο αδελφός μου. Υπάρχει ένας θυμός που δεν μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου. Όλο αυτό το φόβο το έζησα ξανά σήμερα το πρωί. Ποιος είναι αυτός που αποφασίζει να το κάνει σε μένα; Ποιος είναι αυτός που θα κοιτάξει τη μάνα του Αξαρλιάν; Αλλά αυτή η πράξη δίνει ένα μήνυμα στην κοινωνία: Καλά έκανα και θα το ξαναέκανα».