Αποτροπιασμένη από την άδεια στον Κουφοντίνα δήλωσε η χήρα του Στίβεν Σόντερς

Αποτροπιασμένη από την άδεια στον Κουφοντίνα δήλωσε η χήρα του Στίβεν Σόντερς

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Χέδερ Σόντερς, χήρα του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου Στίβεν Σόντερς που δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, μίλησε στους Times για την 48ωρη άδεια που έλαβε το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης, Δημήτρης Κουφοντίνας, από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Είμαι αποτροπιασμένη από την απελευθέρωση για δύο ημέρες ενός άνδρα που εμπλέκεται στο φόνο του συζύγου μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στην Βρετανική εφημερίδα και συνέχισε λέγοντας ότι «κανένας από εκείνους στη 17 Νοέμβρη δεν έχει δείξει ποτέ καμία μεταμέλεια ούτε έχει απολογηθεί για το φόνο του συζύγου μου».

Ο Στίβεν Σόντερς ήταν Βρετανός στρατιωτικός και διπλωμάτης, που έλαβε τον βαθμό του ταξιάρχου και υπηρέτησε μεταξύ άλλων ως στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα. Δολοφονήθηκε στις 8 Ιουνίου 2000 από μέλη της 17 Νοέμβρη, της οποίας υπήρξε το τελευταίο θύμα μέχρι την εξάρθρωση της οργάνωσης.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή