Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής

Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Την Κυριακή (26/11)

Τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ηπειρος και η δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν η δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.

2. Τη Δευτέρα (27/11)

Τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ηπειρος και η δυτική Στερεά και πιθανόν η δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια. Μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 

3. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μ.) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή