Προβλήματα στα λιμάνια από τους ισχυρούς ανέμους

Προβλήματα στα λιμάνια από τους ισχυρούς ανέμους

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας.

Από το λιμάνι της Ραφήνας τα πλοία φθάνουν έως το Μαρμάρι, ενώ σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από το Λαύριο. Κλειστό, επίσης, είναι το πορθμείο Αγ. Μαρίνα Νέα Στύρα.

Στη Βόρεια Ελλάδα δεν εκτελούνται, επίσης, τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Καβάλα-Πρίνος. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή-Θάσος.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν από διάφορα λιμάνια της χώρας καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων

Για σήμερα Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα. Διαβάστε την αναλύτική πρόβλεψη του καιρού εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή