Εκδικάζεται η υπόθεση Σώρρα στο Ηράκλειο – Οπαδοί του συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο

Εκδικάζεται η υπόθεση Σώρρα στο Ηράκλειο – Οπαδοί του συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα προκειμένου να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο. Για την υπόθεση που εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, κατηγορούνται συνολικά 9 άτομα για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ' εξακολούθηση και διέγερση, ανάμεσα τους και ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος δεν παρευρίσκεται.

Μάρτυρας κατηγορίας είναι ο πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετίζεται με την αναφορά που είχε κάνει πρώτος πανελλαδικά ο δικηγορικός σύλλογος Ηρακλείου στην εισαγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο δικηγόρος του Aρτέμη Σώρρα ζήτησε να ακυρωθεί το κατηγορητήριο επειδή υπάρχει δεδικασμένο αλλά απορρίφθηκε και ο ίδιος, όπως ανέφερε, θα προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος της προέδρου και της εισαγγελέως για κατάχρηση εξουσίας ενώ ζητά την εξαίρεση τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή