Eπιβραβεύουμε αυτούς που αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον

Eπιβραβεύουμε αυτούς που αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σχολή Campion βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, χάρη σε γενναιόδωρες χορηγίες, ένας περιορισμένος αριθμός είτε μερικών είτε ολόκληρων ακαδημαϊκών υποτροφιών θα είναι διαθέσιμος για τα προγράμματα ΙGCSE και IB του σχολείου και για τα ακαδημαϊκά έτη από τον Σεπτέμβριο του 2018. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο μαθητές που δεν φοιτούν στη σχολή Campion.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώση της Αγγλικής σε επίπεδο Proficiency, καθώς και ενδεικτικό του Ελληνικού συστήματος με γενική βαθμολογία τουλάχιστον 18.0 (μέσος όρος) ή ισότιμο πιστοποιητικό για υποψηφίους ξένου εκπαιδευτικού συστήματος.

Η αξιολόγηση βασίζεται στην ακαδημαϊκή επίδοση & το συνολικό προφίλ του υποψηφίου.

Κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.campion.edu.gr/ypotrofies . Τα έντυπα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι της 30 Μαρτίου, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση [email protected] ή ταχυδρομικά στην Επιτροπή Υποτροφιών στην διεύθυνση The Scholarship Committee, Campion School, Τ. Θ. 67484, Παλλήνη 15302.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή