Απειλητικές επιστολές σε πρεσβείες και πολιτικούς έστελνε 58χρονη

Απειλητικές επιστολές σε πρεσβείες και πολιτικούς έστελνε 58χρονη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απειλητικές επιστολές σε Έλληνες πολιτικούς, μέλη διπλωματικών αποστολών τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκο Σακελλαρίου και τον τέως πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή κατηγορείται ότι έστελνε μια 58χρονη, που προσήχθη την Παρασκευή στη ΓΑΔΑ από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τη δράση της έφερε στο φως έρευνα της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας. Κατηγορείται ότι από την αρχή του 2017 και μέχρι πρότινος, έστειλε μέσω ταχυδρομείου, email και fax περισσότερες από δέκα επιστολές με υβριστικό, απειλητικό περιεχόμενο.

Στους αποδέκτες συγκαταλέγονται ο πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου (Φεβρουάριος 2017) και ο τέως πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής (Σεπτέμβριος του 2017), ενώ ανακρινόμενη από αστυνομικούς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι κείμενα με παρόμοιο περιεχόμενο έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αρχηγούς πολιτικών κομμάτων (Κυριάκο Μητσοτάκη, Φώφη Γεννηματά κ.ά), καθώς και στις πρεσβείες κρατών – μελών της Ε.Ε., των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή