Ο Πύρρος Δήμας ευχαριστεί τον Αντετοκούνμπο για την αγάπη του στην άρση βαρών

Ο Πύρρος Δήμας ευχαριστεί τον Αντετοκούνμπο για την αγάπη του στην άρση βαρών

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστήρια επιστολή για την αγάπη που εξέφρασε πρόσφατα για την ολυμπιακή άρση βαρών σε συνέντευξή του, έστειλε ο Πύρρος Δήμας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών αφού τον συγχαίρει για την «σπουδαία καριέρα του» στο ΝΒΑ στη συνέχεια τον ευχαριστεί για με «τις δηλώσεις σου αναδεικνύεται το άθλημα των δυνατών ως σημαντικός παράγοντας για την προπόνηση και την εξέλιξη των αθλητών σε κάθε σπορ».

Ακολουθεί η επιστολή:

Φίλε Γιάννη

Πρώτα από όλα θέλω να σε συγχαρώ, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η οικογένεια της Aρσης Βαρών στην Ελλάδα, για την σπουδαία καριέρα σου στο ΝΒΑ και φυσικά για τον τρόπο με τον οποίο εξφράζεις, σε κάθε ευκαιρία, την αγάπη σου προς την πατρίδα μας.

Παράλληλα, σου εκφράζω και τα συγχαρητήρια μου για τις θετικές δηλώσεις σου σχετικά με την Ολυμπιακή Αρση Βαρών, σε συνέντευξη σου σε διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο που παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερη χαρά στην Ελλάδα.

Με τις δηλώσεις σου αναδεικνύεται το άθλημα των δυνατών ως σημαντικός παράγοντας για την προπόνηση και την εξέλιξη των αθλητών σε κάθε σπορ.

Με εκτίμηση

Πύρρος Δήμας

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή