Νέα στοιχεία ερευνούν οι αρχές για το δράμα της 16χρονης στην Πιερία

Νέα στοιχεία ερευνούν οι αρχές για το δράμα της 16χρονης στην Πιερία

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ενδεχόμενο η 16χρονη που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο της τον πατέρα επί 6 χρόνια να υπήρξε και θύμα της «Μπλε Φάλαινας» εξετάζουν οι Αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1,  η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από έναν άγνωστο που της έλεγε να χαρακώσει το σώμα της και να πάρει χάπια, πρακτικές που παραπέμπουν στο επικίνδυνο «παιγνίδι».

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Ιανουάριο όταν η 16χρονη κοπέλα εμφανίστηκε στην αστυνομική διεύθυνση Κατερίνης και κατήγγειλε τον ίδιο της τον πατέρα για βιασμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η κοπέλα ζούσε τη φρίκη ήδη από την ηλικία των 6 ετών.  Όπως ισχυρίστηκε η νεαρή κοπέλα,  από το 2008 και μέχρι το 2014 οι τέσσερις άντρες, ο πατέρας και τρεις φίλοι του, την υπέβαλαν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Η ίδια υποστήριξε ότι κρατούσε το στόμα της κλειστό λόγω απειλών που δεχόταν για τη ζωή της. Όταν «έσπασε» όμως τη σιωπή της ακολούθησε έρευνα και κατόπιν εντάλματος οι άντρες συνελήφθησαν.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος των τεσσάρων ανδρών περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή