ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόρισμα Ζουράρι: Ο Σαββίδης λειτουργεί σαν κωφάλαλος

porisma-zoyrari-o-savvidis-leitoyrgei-san-kofalalos-2238730

Με μια ιδιαίτερη ερμηνεία προσπάθησε να δικαιολογήσει την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις.

Σε δηλώσεις του στον ρ/σ Alpha 98.9 o κ. Ζουράρις ανέφερε ότι ο διαιτητής «εξηλέκτρισε» την κατάσταση, ενώ υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν είχε καταλάβει τι έγινε, επειδή δεν ξέρει ελληνικά.

«Ενας άνθρωπος που δεν ξέρει την γλώσσα είναι κωφάλαλος. Ο Σαββίδης ούτε καταλαβαίνει τι του λένε, ούτε μπορεί να μιλήσει στα ελληνικά. Ουσιαστικά λειτουργεί ως κωφάλαλος. Είναι δυνατόν να επικυρώνει το γκολ ο διαιτητής και να μπαίνει να κάνει τι; Άρα δεν είχε καταλάβει», ανέφερε ο κ. Ζουράρις.

«Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί μπήκε στο γήπεδο. Το όπλο είναι παντός καιρού και παντός τόπου γιατί είναι άμυνα. Βεβαίως, δεν πρέπει να το δείχνεις, φυσικά, όταν έχεις νόμιμη άδεια οπλοχρησίας, που φαίνεται να την έχει ο Σαββίδης…», σχολίασε ακόμη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι τα γήπεδα είναι τόπος αυξημένης επικινδυνότητας και ότι η μόνη παράβαση του προέδρου του ΠΑΟΚ, που πρέπει να τιμωρηθεί, είναι ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

«Οταν λειτουργεί η αρχή της αναλογικότητος προφανώς έτσι γίνεται η ποινική δίκη πάντα. Πχ αν σε απειλήσω με πιστολάκι νερού και επειδή είναι νύχτα εσύ δεν το βλέπεις, μπορεί να τρομάξεις και να πάθεις κάτι και να πεθάνεις, τιμωρείσαι αντιστοίχως. Ποτέ δεν εξισούται το πιστολάκι το νερένιο με το πραγματικό, δηλαδή ποτέ το χαρτί (της ταμειακής) με το τενεκεδάκι», δήλωσε.