ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίνα Νικολοπούλου: Θα με καλέσουν στην Εξεταστική ή μήπως φοβούνται;

lina-nikolopoyloy-tha-me-kalesoyn-stin-exetastiki-i-mipos-fovoyntai-2240287

Την αντίδραση της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου προκάλεσε η κατάθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.

Η Λίνα Νικολοπούλου σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα με καλέσουν και εμένα να καταθέσω ως μάρτυρας; Ή μήπως φοβούνται ότι τα στοιχεία που θα προσκομίσω θα καταστρέψουν το χυδαίο αφήγημά τους;».

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του κ. Στουρνάρα έχει αποστείλει επιστολή στην Εξεταστική Επιτροπή, με την οποία ζητούσε να καταθέσει αναφορικά με τις σχέσεις της με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ωστόσο η πρότασή της απορρίφθηκε από την πλειοψηφία, προκαλώντας αντιδράσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή της:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κύριος Πολάκης ασχολείται επί δύο χρόνια μαζί μου και με κατηγορεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί… Στην κατάθεσή του ως μάρτυρας σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση σκανδάλων στο χώρο της υγείας κατά τα έτη 1997-2014, πάλι μαζί μου ασχολήθηκε και αναρωτιέμαι, θα καλέσουν κι εμένα να καταθέσω ως μάρτυρας; Ή μήπως φοβούνται ότι τα στοιχεία που θα προσκομίσω θα καταστρέψουν το χυδαίο αφήγημά τους; Θα μου στερήσουν τη δυνατότητα να απαντήσω σε όσα μου καταμαρτυρούν; Αναρωτιέμαι. Είναι τεστ για το δημοκρατικό ήθος της κυβέρνησης. Χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις ή η τοποθέτηση του Αναπληρωτή Υπουργού φθάνει και περισσεύει; Αν δεν με καλέσουν, θα είναι επειδή φοβούνται την αλήθεια…».