ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη λόγω διαρροής

provlimata-ydrodotisis-sti-thessaloniki-logo-diarrois

Προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν πολλές περιοχές στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, καθώς – όπως αναφέρει σε νεότερη ανακοίνωσή της η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΕΥΑΘ), λόγω μεγάλης διαρροής στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου. Η διαρροή σημειώθηκε σε κεντρικό αγωγό υδροδότησης, διατομής Φ1650 από τις πηγές Αραβησσού Πέλλας και για το λ΄λογο αυτό θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας έως και αύριο (29 Μαρτίου) στις 7:00 π.μ.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στις δυτικές συνοικίες της πόλης (Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Νεάπολη, κ.α), στο κέντρο της πόλης, ενώ προβλήματα σημειώνονται και σε περιοχές πάνω από την οδό Εγνατία.

Εν τω μεταξύ, οι τεχνικοί της εταιρείας καταβάλλουν προσπάθειες ούτως ώστε να επιτευχθεί καλύτερη κατανομή του διαθέσιμου νερού σε όλες τις περιοχές.

Σύμφωνα με όσα τονίζονται στην ίδια ανακοίνωση, οι εργασίες που εκτελούνται κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ