Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία στη 19χρονη και τη μητέρα της για το νεκρό βρέφος

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία στη 19χρονη και τη μητέρα της για το νεκρό βρέφος

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Πέμπτη τελικά θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή η 19χρονη και η μητέρα της που συνελήφθησαν για τη δολοφονία  του βρέφους της στην Πετρούπολη, το οποίο στη συνέχεια εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων από διερχόμενο ρακοσυλλέκτη.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Ωστόσο από την πλευρά του συνηγόρου τους, έγινε γνωστό ότι θα ζητηθεί η μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνέργεια σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της. Παράλληλα, θα ζητηθεί και ο διορισμός ψυχιάτρου πραγματογνώμονα, καθώς προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη έχει υποστηρίξει προανακριτικά ότι κατάλαβε  την εγκυμοσύνη στον 7ο μήνα και δεν το είπε στη μητέρα της για να αποφύγει την αντίδρασή της. Στις 11:30 το βράδυ, όταν  ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού, όπως αναφέρει ή ίδια, η μητέρα της την βοήθησε στη γέννα, ενώ η ίδια τύλιξε  με κορδόνι το λαιμό του νεογέννητου και έφραξε το στόμα του με κομμάτια χαρτιού.

Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να υποστηρίζει ότι βοήθησε την κόρη της στον τοκετό και λόγω της κατάστασής της στη μεταφορά και την εναπόθεση στον του μωρού στον κάδο απορριμμάτων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή