Το τελευταίο «αντίο» στον Θεόδωρο Βασιλάκη

Το τελευταίο «αντίο» στον Θεόδωρο Βασιλάκη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αποχαιρέτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην Κηφισιά, τον ιδρυτή και πρόεδρο της Αegean Airlines, Θεόδωρο Βασιλάκη, o οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 78 ετών.

Το τελευταίο «αντίο» στον Θεόδωρο Βασιλάκη-1
Το τελευταίο «αντίο» στον Θεόδωρο Βασιλάκη-2

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και τα τελευταία χρόνια ήταν ο πρωτεργάτης της ώθησης του τουρισμού των γκόλφερ στην Ελλάδα, ως εμπνευστής και δημιουργός του 1ου διεθνούς τουρνουά «Aegean Airlines Pro – Am», ενώ έφτιαξε ένα γήπεδο διεθνών προδιαγραφών για το άθλημα στη Χερσόνησο της Κρήτης, το «Crete Golf Club».

Το τελευταίο «αντίο» στον Θεόδωρο Βασιλάκη-3

Είχε ξεκινήσει τη δραστηριότητά του στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1961. Στα 57 χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, προσέφερε στην Ελλάδα ένα δίκτυο επιχειρήσεων, από το οποίο ωφελήθηκε το κοινωνικό σύνολο όχι μόνον με χιλιάδες θέσεις εργασίας αλλά και από την οικοδόμηση μιας θετικής εικόνας για τη χώρα μας και τις δυνατότητες του ανθρωπίνου δυναμικού της, τόσο στην εποχή της άνθησης όσο και στην περίοδο της κρίσης.

Το τελευταίο «αντίο» στον Θεόδωρο Βασιλάκη-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή